maandag 14 maart 2011

Op uitstap!

Hallo lieve vriendjes en vriendinnetjes!

Na een weekje vakantie voor de kinderen zijn we terug klaar om er met volle krachten tegenaan te gaan! En hoe kunnen we dit beter doen dan met een uitstapje!
Morgen trekken we samen met de derde kleuterklas naar Het Spoor, waar we getrakteerd worden door Theater BlindeVink met een voorstelling van 'Puk van de Petteflet'.

Een voorproevertje:
Pluk heeft een klein rood kraanwagentje waarmee hij door de hele stad rijdt. Hij woont in een leuke ronde torenkamer bovenop de Petteflet. Pluk ontmoet vrienden zoals meneer Pen, Aagje, Zaza de Kakkerlak, Karel met de houtenpoot en Dollie de duif en beleeft allerlei avonturen. In de verwilderde Torteltuin met hoge bomen komen nooit grote mensen. De kinderen uit de Petteflet spelen er vaak rovertje. De Parkmeester wil de bomen omhakken en er een tegelpleintje met stenen banken van maken. Gelukkig gaat Pluk samen met zijn dieren- en mensenvrienden over tot actie. Want één ding is zeker: de Torteltuin moet blijven! Pluk van de Petteflet is een voorstelling vol vrolijke liedjes die de fantasie van jong en oud volop prikkelt.

Het klinkt alvast veelbelovend!

2 opmerkingen:

  1. Dat is mijn favoriet boek, Pluk van de Petteflet!!
    Ik kijk er al naar uit, Victor.
    JOEPIEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vertelde dit boek aan Rhune toen hij nog klein was (nu is hij ook nog klein, maar ja ...). Hij luisterde er steeds vol bewondering naar. Het zal fantastisch worden. Kon ik maar mee....

    BeantwoordenVerwijderen