dinsdag 16 oktober 2012

De zuiveljury!

Vandaag werd onze klas omgetoverd tot een echte zuiveljury! De jury heeft 10 verschillende zuivelproducten kunnen zien, ruiken en proeven! Met een bekertje en een lepel in de hand hebben we van heel wat kunnen genieten. De jury had uiteraard vooraf de belofte afgelegd (met een officiële handtekening) dat ze alles wilden proeven en ja, daar is vandaag iedereen in geslaagd!
Elk jurylid vulde een scoreblad in. Er waren strenge en minder strenge juryleden aanwezig. Sommige kinderen vonden alles superlekker, anderen hadden hun voorkeur. Eén besluit alvast: over smaken valt er niet te discussiëren!

Op het einde van onze jurering, stelde elk jurylid een top3 samen. Aan de hand van die top 3 werd een klaswinnaar gekozen. De top 3 van de volledige zuiveljury luidt als volgt: 1. Chocomousse 2. Gedeelde 2de plaats tussen blokjes kaas en slagroom 3. chocomelk. Je ziet, in 2LOA zitten vooral veel zoetebekjes! Ik heb ervan genoten en ik denk de jury ook! Tot morgen lieve kinderen! PS: vergeet je zuivel-dagboekje niet in te vullen! PS2: trek morgen je beste kleding aan, oefen je mooiste glimlach voor de spiegel, want... de fotograaf komt langs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten